Publicacions

Llibreria

Llibreria del CIS

A la nostra pàgina web trobareu més informació sobre les nostres novetats, notícies, llibres més venuts, les condicions d'enviament, on estarà disponible una zona de clients on podreu realitzar consultes i suggeriments.

Accés a la llibreria del CIS

La nostra Llibreria física està ubicada al centre de Madrid, al costat de la Plaça de Cibeles, davant de l'Ajuntament de Madrid, concretament al Carrer Montalbán número 8. Els nostres lectors podran comprar en format paper els llibres publicats pel Centre d'Investigacions Sociològiques (CIS).

El CIS compta amb 10 col·leccions i una revista científica, on es publiquen investigacions i estudis vinculats a l'àrea de coneixement de la sociologia i de la ciència política. Disposem de més de 890 publicacions entre llibres, revistes, anuaris i memòries.

A cadascuna de les col·leccions el lector pot accedir a una temàtica concreta, per exemple:

  • A la col·lecció Monografías , en els seus més de tres-cents títols es publiquen treballs de recerca inèdits en llengua espanyola dedicats monogràficament a alguna àrea o tema de les ciències socials.
  • La col·lecció Cuadernos Metodológicos està orientada tant a l'investigador interessat en les tècniques i els recursos metodològics com als estudiants que s'enfronten amb el seu aprenentatge. Els més de seixanta llibres disponibles en aquesta col·lecció són eminentment pràctics i pedagògics, convertint-se en eines útils per a la investigació i la docència.
  • La col·lecció Academia està dedicada a compilar treballs breus sobre un tema específic de la realitat social o política en un volum ideat expressament per presentar-hi diferents punts de vista. Solen ser obres col·lectives.
  • La col·lecció Clàsicos Contemporáneos proporciona, tant als estudiants universitaris com al públic interessat, obres de sociologia i ciència política de primer nivell, que siguin inèdites o que no estiguin disponibles en espanyol.
  • La col·lecció Clàsicos del Pensamiento Social , coeditada amb el BOE, recull obres que ocupen un lloc important en la història de les ciències socials, però que estan inèdites en castellà o no estan disponibles.
  • Debate Social és una col·lecció que fomenta l'elaboració d'investigacions rigoroses, de caràcter tant teòric com empíric, que serveixin per orientar la reflexió pública sobre aquests assumptes.
  • La col·lecció Elecciones que ens posa al dia dels processos electorals.
  • La col·lecció Opiniones y Actitudes que divulga anàlisis empíriques de dades, generalment produïdes pel CIS.
  • La col·lecció Trayectorias recull els treballs més significatius del recorregut acadèmic de figures destacades de la sociologia i la ciència política d'Espanya.
  • I finalment els llibres de Fuera de Colección , com és el cas dels homenatges o algunes obres en coedició amb altres institucions.

Alguns dels nostres títols també estan disponibles en format PDF Amb preus més reduïts i poden ser adquirits a través de la nostra WEB que us dirigirà a la plataforma destinada a això E-Libro.com . Properament també disposarem del servei d'impressió sota demanda

Algunes col·leccions, com Opinions i Actituds, i alguns títols ja esgotats o descatalogats també es podran consultar gratuïtament i en obert al següent enllaç.

Contacte

Llibreria Centro de Investigaciones Sociológicas (CIS)

C/ Montalbán 8, Madrid 28014. Madrid. Espanya

Correu electrònic: libreria@cis.es

Horari

El nostre horari de venda al públic és de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 (es recomana contactar cita prèvia)

Sent possible també adquirir-los a través de la nostra botiga virtual amb un 5% de descompte , rebent els llibres còmodament al seu domicili.

Les noves tarifes d'enviament (tant nacionals com internacionals), més econòmiques i per pes final, permeten rendibilitzar i incentivar la compra d'un nombre més gran d'exemplars.

Telèfons

Telèfon: (+34) 91 580 7607
Fax: (+34) 91 580 7619

Volver al inicio