Publicacions

REIS

Més informació

Per a més informació podeu contactar-nos també al correu electrònic: cis@cis.es

La Revista Española de Investigaciones Sociológicas (REIS) és una publicació trimestral del Centro de Investigaciones Sociológicas (CIS), que és part fonamental de la seva activitat editorial. Es va començar a editar el 1978, i el seu objecte és procurar la difusió d'estudis de naturalesa acadèmica que contribueixin al millor coneixement de la societat espanyola. Per la seva trajectòria històrica i l'alt nivell de qualitat exigit a les contribucions, ha esdevingut una revista de referència per a qualsevol estudiós o investigador de les Ciències Socials.

La revista abasta un ampli ventall de temes inscrits a l'àmbit de la Sociologia i Ciència Política en general, dels quals es poden destacar: Demografia, Antropologia, Institucions polítiques, Opinió pública, Estructura i Canvi Social, Teoria Política, Teoria Sociològica, Psicologia Social, Metodologia.

Cada número s'estructura en els apartats següents: Articles, Notes de Recerca, Assajos bibliogràfics i crítiques de llibres.

Atenent els principals rànquings nacionals de revistes espanyoles de Sociologia i Ciència Política, la revista REIS ocupa el primer lloc al rànquing de la Fecyt ia Dialnet apareix la Classificació Integrada de Revistes Científiques (CIRC) on és catalogada com a grup A (revistes científiques de major nivell), col·locant-se també al primer quartil (Q1) atenent les dades de Dialnet mètriques.

Segons el prestigiós Journal Citation Reports (JCR Social Sciences Edition 2021, publicat el 2022), la Revista Espanyola d'Investigacions Sociològiques (REIS) té un índex d'impacte de 1,438 (Q3), i la previsió d'aquest índex per a cinc anys es podria situar en 1,531 . Al rànquing JCR internacional per a Ciències Socials, la revista es troba a la posició 100 d'un total de 148 revistes.

Per la seva banda, a la base de dades Scopus —promoguda per Elsevier— la REIS ocupa un Q2 (0.380) i la posició 50 de les 349 revistes espanyoles registrades a Ciències Socials, i la posició 7 de 43 de les revistes espanyoles registrades a Sociologia i Ciència Política incloses al Scimago Journal Rank , i la posició 479 de les 1.329 revistes indexades de Sociologia i Ciència Política a tot el món.

Volver al inicio