arrow_back
 

Accés lliure i gratuït als fitxers de dades del CIS

El Centro de Investigaciones Sociológicas es complau a anunciar que tots els usuaris de la nostra pàgina web poden descarregar-se, de manera completament gratuïta, els fitxers de dades de les enquestes fetes per aquest organisme.

La posada en marxa d'aquest servei forma part d'un conjunt de mesures destinades a augmentar la transparència en l'accés a les dades i també l'eficàcia en el funcionament del CIS.

L'accés als fitxers de dades es farà de manera gradual. L'1 de gener de 2009 estaran a la disposició del públic les enquestes fetes el 2008 i el 2007. En els mesos posteriors s'afegiran totes les enquestes des de 1995. Els fitxers anteriors a 1995 s'aniran incorporant més endavant, sempre que ho permeti l'antiguitat de les dades.

Els fitxers de dades, en format ASCII, figuren en un arxiu comprimit que es podrà descarregar des de la pàgina web després d'emplenar un simple formulari. També es podrà accedir lliurement a l'arxiu de sintaxi (en els paquets estadístics SPSS i/o SAS), al qüestionari, a la fitxa tècnica, al llibre de codis i a les targetes. Les dades, com és lògic, es proporcionaran convenientment anonimitzades.