XI Premi Nacional de Sociologia i Ciència Política del Centro de Investigaciones Sociológicas

Sa Majestat el Rei va lliurar el Premi Nacional de Sociologia i Ciència Política al Sr. Emilio Lamo de Espinosa y Michels de Champourcin

Madrid, 23 de març de 2017: Ahir dimecres, 22 de març a les 12.00 hores, al Palau Reial d’El Pardo, Sa Majestat el Rei va fer lliurament, al catedràtic de sociologia, el Sr. Emilio Lamo de Espinosa, del Premi Nacional de Sociologia i Ciència Política 2016 en reconeixement a una trajectòria d’excel•lència professional i acadèmica. (vegeu-ne +)

A l’acte van assistir la vicepresidenta del Govern i ministra de la Presidència, Soraya Sáenz de Santamaría, i el president del CIS, Cristóbal Torres Albero.

Lliurament Premi Nacional de Sociologia i Ciència Política 2016 Lliurament Premi Nacional de Sociologia i Ciència Política 2016 Lliurament Premi Nacional de Sociologia i Ciència Política 2016 Lliurament Premi Nacional de Sociologia i Ciència Política 2016

 

Fotos: © Casa de S. M. el Rei

Lliurament Premi Nacional de Sociologia i Ciència Política 2016
VERSIÓ ABREUJADA   VERSIÓ COMPLETA
 

El jurat ha estat compost en aquesta edició per l’expresident del CIS, Félix Requena; el catedràtic de sociologia de la Universitat Complutense de Madrid, Joaquín Arango Vila-Belda; el catedràtic de sociologia de la Universitat Pública de Navarra, Josetxo Beriaín Razquin; la catedràtica de sociologia de la Universitat de La Laguna, Teresa González de la Fe; la catedràtica de ciència política de la Universitat Nacional d’Educació a Distància, Carmen González Enríquez; el catedràtic de ciència política i de l’Administració de la Universitat de València, Pablo Oñate Rubalcaba; i el catedràtic de sociologia de la Universitat Autònoma de Madrid, Cristóbal Torres Albero.

 

arrow_back