X Premi Nacional de Sociologia i Ciència Política del Centro de Investigaciones Sociológicas

Sa Majestat el Rei lliura el Premi Nacional de Sociologia i Ciència Política a Víctor Pérez Díaz

Madrid, 9 de març 2015: Avui dilluns, 9 de març a les 12.00 hores, al Palau de la Zarzuela, Sa Majestat el Rei ha fet lliurament, al professor Víctor Pérez Díaz, del Premi Nacional de Sociologia i Ciència Política 2014 en reconeixement a una trajectòria d'excel·lència professional i acadèmica.

Lliurament Premi Nacional de Sociologia i Ciència Política 2014

A l'acte han assistit la vicepresidenta del Govern i ministra de la Presidència, Soraya Sáenz de Santamaría, i el president del CIS, Félix Requena Santos.

 

Víctor Pérez Díaz és doctor en sociologia per la Universitat Harvard i doctor en dret i en ciències polítiques per la Universidad Complutense de Madrid. Víctor Pérez-Díaz (Madrid, 1938) és catedràtic de sociologia de la Universidad Complutense de Madrid des de 1980. Al llarg dels últims 50 anys, Pérez-Díaz ha reunit mèrits acadèmics i professionals en les disciplines de la sociologia, la ciència política i l'economia que l'acrediten com una de les grans figures espanyoles de les ciències socials contemporànies.

El jurat l'han compost el president del CIS, Félix Requena Santos; l'europarlamentària i expresidenta del CIS, Pilar del Castillo; el catedràtic de la Universitat Nacional d'Educació a Distància, Luis J. Garrido Medina; la catedràtica de la Universitat Nacional d'Educació a Distància, Carmen González Enríquez; el catedràtic de la Universitat del País Basc, Francisco J. Llera Ramo; el catedràtic de la Universidad Autónoma de Madrid, José Juan Toharia Cortés; i el catedràtic de la Universidad Autónoma de Madrid, Cristóbal Torres Albero.

Fotos: © Casa de S. M. el Rei

arrow_back