El CIS ha presentat a la Universitat de Màlaga "Sociología económica", d'Alejandro Portes

Madrid, 14 de març. - El dijous, 13 de març, a les 12.00 h, al Saló de Graus de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat de Màlaga, va tenir lloc la presentació del llibre "Sociología económica: una investigación sistemática", publicat pel Centro de Investigaciones Sociológicas (CIS), com a nou títol de la col·lecció "Clásicos Contemporáneos".

La taula de presentació va estar formada per Eugenio J. Luque Domínguez, degà de la facultat; Félix Requena Santos, catedràtic de la Universitat de Màlaga i president del CIS; Macarena Parrado Gallardo, vicedegana de suport a la Docència i Comunicació de la facultat; Luis Ayuso Sánchez, doctor en Sociologia per la Universitat de Granada i professor a la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de Màlaga; i l'autor de l'obra, Alejandro Portes, professor de Sociologia a les universitats de Princenton i Miami.

Sociología económica: una investigación sistemática; és una obra clàssica d'Alejandro Portes, que reuneix algunes de les aportacions més importants que ha desenvolupat durant la seva vida acadèmica. L'obra contribueix a la institucionalització de la sociologia econòmica i consolida el seu gir cap a nous plantejaments que possibilitin un avenç real de la disciplina.

En l'actualitat, Alejandro Portes és professor de Sociologia a les universitats de Princenton i Miami. Entre els seus títols publicats destaquen: City on the Edge: The Transformation of Miami (1983), Immigrant America: A Portrait (1996), Legacies: The Story of the Immigrant Second Generation (2001) i Ethnicities: Children of Immigrants in America (2011). Tant pel seu pensament com per la seva obra, Portes és possiblement el sociòleg de referència més important de parla hispana en l'actualitat i un dels més influents en l'anàlisi de les migracions i de la sociologia econòmica de començaments del segle XXI.

Per a més informació, premeu aquí

Presentació del llibre 'Sociología Económica' Presentació del llibre 'Sociología Económica'
arrow_back