World Social Science Forum 2013

Social Transformations and the Digital Age

Montreal, Canadà - Del 13 al 15 d'octubre

 

El CIS participa, per primera vegada, en el World Social Science Forum (WSSF, fòrum mundial de ciències socials), organitzat per l'International Social Science Council de la UNESCO (consell internacional de ciències socials).

El tema monogràfic d'aquesta edició del WSSF van ser les transformacions socials en l'era digital. Hi van assistir més de 800 delegats de països europeus, americans, llatins, asiàtics i africans.

En el marc del WSSF2013, el CIS va organitzar la sessió de treball "Digital Technologies and Digital Data as Strategic Research Materials for the Social Science" (Tecnologia i dades digitals com a material de recerca estratègic en les ciències socials), sota la coordinació del professor Manuel Fernández Esquinas (IESA).

El CIS va presentar la seva base de dades d'estudis com a exemple de dades accessibles i gratuïtes, enllaçant així amb un dels temes més debatuts en diferents sessions del fòrum, que es refereixen a l'accessibilitat a les dades que es produeixen en l'àmbit de les ciències socials.

La participació en el WSSF forma part de l'estratègia d'internacionalització que està duent a terme el CIS. El WSSF té com a principal objectiu tractar temes de rellevància al món de les ciències socials, així com canalitzar els treballs i les reflexions que sorgeixen en les diferents institucions i organismes que desenvolupen la seva activitat en aquests àmbits.

Es pot obtenir més informació sobre el WSSF a: http://www.wssf2013.org/social-transformations-and-digital-age

I sobre la sessió organitzada pel CIS a: http://www.wssf2013.org/panel-comit%C3%A9/digital-technologies-and-digital-data-strategic-research-materials-social-sciences.

WSSF2013_1 WSSF2013_2

arrow_back