El CIS ha presentat De la sociedad española y otras sociedades: Libro homenaje a Amando de Miguel

Madrid, 28 de juny. - El Centro de Investigaciones Sociológicas (CIS) ha presentat l'obra De la sociedad española y otras sociedades: Libro homenaje a Amando de Miguel, coordinat per Benjamín García Sanz, Julio Iglesias de Ussel, Jesús Martínez Paricio, Benjamín Oltra i Miguel S. Valles.

L'acte, celebrat el 27 de juny al Salón de Tapices del Centro de Estudios Políticos y Constitucionales (CEPC), ha tingut la presència de Félix Requena Santos (president del CIS), Benigno Pendás García (director del CEPC), Julio Iglesias de Ussel (Universidad Complutense), Miguel S.Valles (Universidad Complutense) i Amando de Miguel.

Amb prop de 40 articles escrits per prestigiosos autors del món acadèmic vinculat, sobretot, a la sociologia, aquesta obra constitueix un homenatge a la figura del catedràtic emèrit de Sociologia de la Universitat Complutense de Madrid, Amando de Miguel.

L'obra reflecteix la trajectòria professional de De Miguel, que ha conjugat l'activitat científica com a sociòleg i la tasca docent amb la seva activitat com a divulgador i periodista, fins a signar una producció editorial que supera el centenar d'obres.

Al llarg de quatre seccions temàtiques, que transiten per l'anàlisi de la societat des del punt de vista del llenguatge, la comunicació, la demografia o l'economia, entre altres aspectes, aquesta publicació recull múltiples testimonis personals, així com contribucions acadèmiques que reflecteixen la temàtica essencial de l'obra d'Amando de Miguel.

Presentació del llibre 'De la sociedad española y otras sociedades. Libro homenaje a Amando de Miguel' Presentació del llibre 'De la sociedad española y otras sociedades. Libro homenaje a Amando de Miguel' Presentació del llibre 'De la sociedad española y otras sociedades. Libro homenaje a Amando de Miguel'
arrow_back