El CIS signa amb diverses universitats espanyoles un conveni de col·laboració de pràctiques a l'entitat per a màsters i postgraus

El Centro de Investigaciones Sociológicas (CIS) ha signat amb diverses universitats espanyoles un conveni de col·laboració per a realitzar un "programa de pràctiques" dirigit als alumnes de postgrau o màster d'aquestes universitats.

Les pràctiques consistiran en la realització de determinades activitats en matèria d'investigació sociològica, administració, documentació, edició i banc de dades, així com de qualsevol altra activitat pràctica relacionada amb les funcions normatives del CIS.

En aquest conveni el CIS defineix el perfil requerit de l'estudiant universitari que acollirà en pràctiques, així com les tasques que ha de dur a terme durant el període que es determini, que no serà superior a quatre mesos. Les pràctiques no seran remunerades.

Per la seva part, la universitat es compromet a fer la corresponent difusió entre els alumnes de tots els màsters i postgraus que jutgi adequats en funció del perfil de la pràctica i el CIS seleccionarà els candidats entre les propostes presentades per la universitat. Perfils de pràctiques sol·licitats.

Les pràctiques es divideixen en tres períodes que coincidiran aproximadament amb el calendari universitari.

Els màsters i postgraus interessats en participar en aquestes pràctiques, a partir del tercer quadrimestre de l'any i que estiguin relacionats amb les àrees d'interès del CIS, es poden posar en contacte amb l'organisme a: presidencia_cis@cis.es

arrow_back