EL CIS, CONVIDAT D'HONOR A LA II FIRA INTERNACIONAL DEL LLIBRE DE CS DE GUATEMALA

Madrid, 7 de setembre. - El Centre d'Investigacions Sociològiques (CIS) assistirà, a través del Departament de Publicacions i Foment de la Investigació, com a convidat d'honor a la II Fira Internacional del Llibre de Ciències Socials, que organitza la Facultat Llatinoamericana de Ciències Socials, FLACSO-Sede Académica Guatemala.

II FIRA INTERNACIONAL DEL LLIBRE DE CS DE GUATEMALA

El certamen, que tindrà lloc del pròxim 28 de setembre al 2 d'octubre, té per objectiu fonamental la promoció del llibre especialitzat en ciències socials entre els sectors estudiantils de nivell mitjà, universitari, acadèmic i professional centreamericans.

En la seva primera edició, celebrada el passat any, FILCSO va rebre la Universitat Autònoma de Mèxic com a convidada d'honor, i va congregar més de 20 editorials llatinoamericanes d'institucions especialitzades en la producció de llibres acadèmics de ciències socials, universitats i centres d'investigació.

Aquesta edició suposa un reconeixement a la qualitat editorial i acadèmica del CIS, el catàleg del qual té prop de 500 títols, com a difusor de les investigacions més rellevants que es realitzen en l'àmbit de les ciències socials.

arrow_back