El CIS present com a convidat d'honor a la II Fira Internacional del Llibre de CS de Guatemala

II FIRA INTERNACIONAL DEL LLIBRE DE CS DE GUATEMALA

Madrid, 21 d'octubre. - El Centro de Investigaciones Sociológicas (CIS) ha assistit, a través del Departament de Publicacions i Foment de la Investigació, com a convidat d'honor a la II Fira Internacional del Llibre de Ciències Socials, organitzada per la Facultat Llatinoamericana de Ciències Socials, FLACSO-Seu Acadèmica de Guatemala.

El certamen, que es va desenvolupar des del 27 de setembre al 2 d'octubre, ha tingut per objectiu fonamental la promoció del llibre especialitzat en ciències socials entre els sectors estudiantils de nivell mitjà, universitari, acadèmic i professional centreamericans.

Durant la seva sessió inaugural, el Departament de Publicacions del CIS va compartir amb les autoritats i el públic assistent la seva experiència en el camp de l'edició, difusió i comercialització de publicacions acadèmiques governamentals, a través de la intervenció: "Publicacions del CIS: el repte d'editar en ciències socials des de l'Administració Pública".

En la seva primera edició, celebrada l'any passat, FILCSO va rebre la Universitat Autònoma de Mèxic com a convidada d'honor, i va congregar més de 20 editorials llatinoamericanes d'institucions especialitzades en la producció de llibres acadèmics de ciències socials, universitats i centres d'investigació.

Aquesta edició suposa un reconeixement a la qualitat editorial i acadèmica del CIS, el catàleg del qual té prop de 500 títols, com a difusor de les investigacions més rellevants que es realitzen en l'àmbit de les ciències socials.

arrow_back