I Premi al Millor Article Publicat en la REIS

El Centre de Investigaciones Sociológicas anuncia la creació, amb caràcter anual, del Premi al Millor Article Publicat en la REIS. Amb aquest guardó, que es decidirà de donar per primera vegada el 2010 per premiar el millor article publicat el 2009, el CIS pretén reconèixer especialment els articles de més originalitat, rellevància i qualitat metodològica publicats anualment en la revista, brindant, alhora, un estímul als seus autors per donar suport a la difusió de la seva activitat investigadora en la comunitat científica nacional i internacional i incrementar la visibilitat de la seva tasca en el camp de les ciències socials.

Aprofitem també per informar que la REIS ha estat seleccionada per formar part dels dos índexs de citacions internacionals més prestigiosos: Social Sciences Citation Index, de Thomson Reuters, i Scopus, d'Elsevier, la qual cosa, a més de constituir un extraordinari reconeixement de la seva qualitat contrastada i rellevància científica, incorpora la revista al reduït grup de publicacions espanyoles admeses en aquests índexs de referència internacional.

D'altra banda, en un estudi recent sobre publicacions periòdiques espanyoles especialitzades en ciències socials s'analitza el seu grau d'interdisciplinarietat. Els resultats obtinguts per la REIS són excel•lents, ja que se situa en el tercer lloc en el conjunt de tots els títols relacionats amb les ciències socials i en el primer entre les revistes de sociologia i ciència política:
http://redc.revistas.csic.es/index.php/redc/article/view/458/470

A més, recordem que la REIS ha ampliat l'accés gratuït als seus articles, de tal manera que només es reserva en exclusiva als subscriptors l'accés als quatre últims números.

Finalment, volem comunicar que, per decisió del Consell Editorial, la REIS es convertirà en una publicació bilingüe. En aquests moments ja rep i avalua manuscrits en anglès i, els que obtinguin l'aprovació del Consell Editorial, també seran publicats en aquesta llengua.

arrow_back