El CIS ofereix accés gratuït a la col·lecció Opiniones y Actitudes

El CIS ofereix l'accés i la descàrrega gratuïta dels nous títols de la col·lecció Opiniones y Actitudes. Aquesta descàrrega es pot realitzar tant en ordinadors personals com en dispositius de lectura electrònics sense cap cost addicional. Amb aquesta finalitat s'han desenvolupat tres formats electrònics: pdf accessible (pensat perquè qualsevol usuari, independentment de les seves capacitats físiques i utilitzant els dispositius adequats, pugui llegir el llibre des del seu ordinador); i dos formats adaptats a diferents dispositius de lectura electrònics: pdf per a e-readers i e-pub per a tot tipus de dispositius electrònics i smartphones.

Formats de descàrrega existents:

  • pdf accesible
  • df per a e-readers
  • e-pub per a qualsevol dispositiu electrònic i smartphones

Per als qui vulguin adquirir el llibre en paper, els pròxims títols també estan disponibles en la modalitat "d'impressió sota demanda", de manera que el lector que prefereixi tenir l'exemplar físic podrà comprar-lo sol•licitant en línia la seva impressió a través de la nostra pàgina web.
Per comprar l'edició en paper, premi en la imatge Icona impressió paper del títol que li interessi; això el portarà a una plataforma d'impressió sota demanda des de la qual podrà adquirir el llibre.

arrow_back