John H. Goldthorpe presenta a Madrid

John. H. Goldthorpe presenta "De la sociología: números, narrativas e integración de la investigación y la teoría", primer títol de la nova col·lecció Clásicos Contemporáneos, editada pel CIS.

Portada de la col·lecció Clásicos Contemporáneos, 1

John H. Goldthorpe, un dels sociòlegs més importants de l'actualitat, José María Maravall, catedràtic de Sociologia de la Universitat Complutense de Madrid, i Belén Barreiro, presidenta del CIS, presentaran el proper 15 de setembre "De la sociología: números, narrativas e integración de la investigación y la teoría", primer títol de la nova col·lecció Clásicos Contemporáneos, editada pel CIS.

La col·lecció Clásicos Contemporáneos, coeditada amb el BOE, recull obres dels sociòlegs i politòlegs contemporanis més prestigiosos. Aquest primer títol, que analitza les diferències entre les classes socials i les desigualtats en les oportunitats vitals, en les taxes de mobilitat social i en els assoliments educatius, ofereix una autèntica guia del que significa fer bona sociologia.

Si desitgeu assistir a la presentació, que tindrà lloc el 15 de setembre a les 19.00 h al CEPC (Pl. de la Marina Española, 9, 28071-Madrid), ja que la capacitat de la sala és limitada, haureu de confirmar la vostra assistència a NoticiasCis@cis.es indicant el vostre nom i DNI abans del 10 de setembre.

arrow_back