Departament de Publicacions i Foment de la Recerca

Les funcions i activitats del Departament de Publicacions i Foment de la Recerca es troben dividides en tres àrees: publicacions, foment de la recerca i biblioteca i documentació.

El Servei de Publicacions orienta bona part de les seves activitats al servei de la comunitat docent i investigadora espanyola, fet que es reflecteix en la seva producció editorial. Les seves publicacions inclouen, a través de vuit col·leccions de llibres i una revista, la Revista Española de Investigaciones Sociológicas, els principals camps d'interès per al desenvolupament de la sociologia i la ciència política.

Des del Servei de Foment de la Recerca s'impulsa la formació de personal investigador en l'àmbit de la recerca social i política aplicada, a través dels seus programes de beques a joves investigadors i investigadores en ciències socials, d' ajudes a la recerca i de formació de postgrau en tècniques d'anàlisi social.

Finalment, els fons bibliogràfics i documentals serveixen com a suport a la tasca de recerca que desenvolupa el personal del CIS i els investigadors en ciències socials en general. A la seva biblioteca, d'accés públic, es recullen més de 30.000 monografies i més de 1.000 publicacions periòdiques.

Personal

Nomenament: 12 juliol 2018
arrow_back