arrow_back
 

Beques de formació

El programa de Beques de formació per a Postgraduats en Matèries d'Interès per a l'Organisme pretén contribuir a la formació de professionals en la producció i anàlisi de dades estadístiques. Durant la seva estada al Centre d'Investigacions Sociològiques, els becaris coneixen de primera mà el procés de producció d'informació estadística i el desenvolupament, des dels seus primers passos, d'un projecte d'investigació quantitativa.

 

L'Ordre PCM / 918/2020 de 21 de setembre, estableix les bases reguladores per a la concessió pel Centre d'Investigacions Sociològiques de les beques de formació per a postgraduats en matèries d'interès per al Centre d'Investigacions Sociològiques, BOE nombre 259 de 30 de setembre de 2020, aprova les noves bases reguladores per a la concessió d'aquestes beques pel CIS

ÚLTIMA EDICIÓ (2023)

Resum de la convocatòria
Convocatòria

Resolució de convocatòria de la Presidéncia del CIS.

 

Objecte

Formació de postgraduats en els mètodes i tècniques utilitzats a la investigació social aplicat a través de la participació en les tasques d'investigació i en activitats formatives del CIS.

 Toda la tramitación se realizará, según expresa la Resolución de convocatoria, a través de la Sede electrónica del Ministerio de la Presidencia, Relaciones con las Cortes y Memoria Democrática: https://mpr.sede.gob.es/

Nombre d'ajudes i quantia

10 beques.

Requisits

Títol de graduat o llicenciat o títol estranger homologat, obtingut dins els 4 anys anteriors a la data de publicació de la convocatòria. Qualificació mitjana, com a mínim, d'1,8.

Documentació necessària

Sol·licitud (emplenarr Anexo I ,  Anexo II ); Curriculum vitae màxim 6 pàgines);certificació oficial acadèmica amb les qualificacions obtingudes i acreditació dels mèrits de l'currículum vitae.

 

 

 

Termini de presentació de sol·licituds

 

EL TERMINI COMENÇA:   10 de octubre.

EL TERMINI FINALITZA:   31 de octubre.

 

 

 

Situació actual

Adjudicación Definitiva

 

 

 

 

 

 

Secretaria i informació

Per a qualsevol informació addicional, podeu contactar amb el Servei de Foment de la Recerca:

fomento_investigacion@cis.es