arrow_back
 

Presentació

La Biblioteca se encuentra actualmente cerrada por obras de mejora y no se podrá acceder hasta nuevo aviso. Disculpen las molestias

La biblioteca del CIS té com a funció principal servir de suport a la tasca investigadora desenvolupada per l'organisme. Per a això disposa d'un complet fons bibliogràfic especialitzat fonamentalment en temes de sociologia i ciència política.

La seva col·lecció s'inicia el 1963 amb la creació de l'IOP (Instituto de Opinión Pública), germen de l'actual CIS. Actualment formen part dels seus fons més de 32.000 títols de monografies, la descripció bibliogràfica de les quals es troba accessible a través del Catàleg de la biblioteca. Disposa, a més, de 560 títols de publicacions periòdiques, dels quals 230 són publicacions en curs i 47 són consultables en format digital. En això se li han d'afegir uns 403 títols més disponibles a través de la plataforma de publicacions periòdiques JSTOR. Així mateix, existeixen un conjunt de bases de dades accessibles en línia o en suport electrònic.
La biblioteca és de gran utilitat per a estudiants, docents, investigadors i per al personal de la mateixa institució.

Serveis

Horari

Ubicació i contacte