arrow_back
 

Catàleg d'enquestes

El catàleg del banc de dades reuneix la informació de totes les enquestes i estudis qualitatius que el CIS ha dut a terme des de la seva creació. A través de diferents tipus de recerques es pot accedir  a la informació dels estudis i a tots els productes de distribució gratuïta del banc de dades.

Des de gener del 2009, el banc de dades ofereix gratuïtament la baixada dels fitxers de microdades dels estudis realitzats pel centre durant els últims anys. Treballem perquè tots els estudis estiguin disponibles per a la seva baixada gratuïta en el futur pròxim.

 L'accés en línia al Banc de Dades permet consultar més de 2.000 estudis que emmagatzema des de la seva creació, el 1963.

Les distribucions de freqüències marginals unidimensionals, els encreuaments amb algunes variables polítiques i sociodemogràfiques, i les matrius de dades, aquesta informació és fàcilment accessible per els estudis del CIS a través d'una aplicació de consulta, que inclou el present catàleg d'enquestes dins d'un ampli servei de recerca en línia d'estudis, preguntes i sèries.

A través del catàleg també es pot accedir als fitxers de microdades que es troben disponibles per a la seva baixada gratuïta.

 

INFORMACIÓ

Adreça electrònica: bancodedatos@cis.es
Telèfons: 91 580 76 22 / 17
Fax: 91 580 76 19

Per consultar les condicions d'ús visiteu:

http://www.cis.es/cis/opencms/CA/Avisolegal.html

Recerques d'estudis