arrow_back
 

Opiniones y Actitudes

La col·lecció Opiniones y Actitudes compleix la funció de divulgar anàlisis empíriques de dades, generalment produïdes pel CIS, posant especial èmfasi en la presentació i descripció dels resultats, més que en la voluntat de teoritzar o d'establir vincles causals entre variables. Té, a més, la pretensió de resultar de fàcil lectura per a un públic no necessàriament especialista i el volum no ha de sobrepassar les 125 pàgines.

Des de mitjan 2010 aquesta col·lecció s'edita en format electrònic i es pot consultar i baixar gratuïtament a través del web del CIS. L'esmentada baixada pot fer-se en tres formats diferents, segons les necessitats del lector: PDF accessible baixable i, per a visors electrònics, EPUB i PDF adaptat. Els lectors que vulguin el llibre enquadernat en paper poden adquirir-lo a les plataformes d'impressió sota demanda que figuren a la pàgina web del CIS.

Cómo citar los títulos de esta colección:

Julià, Albert; Escapa, Sandra (2021). Perfiles masculinos emergentes en la distribución de las tareas del hogar en España. Madrid: CIS. (Opiniones y Actitudes; 78).

Últims títols

Fernández Esquinas, Manuel; González de la Fe, María Teresa; Oostrom, Madelon van

Innovación y sociedad

Opiniones y Actitudes 79

+ info

Julià, Albert; Escapa Sandra

Perfiles masculinos emergentes en la distribución de las tareas del hogar en España

Opiniones y Actitudes 78

+ info